Teatrul-National-Radu-Stanca-din-Sibiu1

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 8 septembrie–1 octombrie 2016.  

În această vară actorii TNRS au lucrat cu Șerban Puiu și Radu-Alexandru Nica, așa că toamna o vom începe în forță, cu trei premiere pe care le recomandăm și la care vă așteptăm: Iubire cu năbădăi, Bărbate, treci la fapte! și Martiri. 

Program TNRS 8 sept.–1 oct. 2016

spectacole premiera teatrul radu stanca siibiu

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începere.

În perioada 8–31 august 2016, pentru informații suplimentare privind programul sau pentru alte informații legate de activitatea noastră, vă rog să contactați secretariatul teatrului, la numărul de telefon 0269 210 092.

Comunicat al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

 Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIpremiere teatrul sibiu,stagiune 2016-2017,teatrul radu stanca sibiu
Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 8 septembrie–1 octombrie 2016.   În această vară actorii TNRS au lucrat cu Șerban Puiu și Radu-Alexandru Nica, așa că toamna o vom începe în forță, cu trei premiere pe care le recomandăm și la care...