ludibrium andrea-gavriliu-teatrul-tineretului

Spectacolul Ludibrium a fost selectat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou, de la Arad, ediția a V-a, care se desfășoară în perioada 6–14 mai 2017. Reprezentația va avea loc luni, 8 mai, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.

ludibrium

Imagine din spectacolul ”Ludibrium”. Sursa foto: Teatrul Tineretului

Spectacolul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț este integrat secțiunii Focus Andrea Gavriliu, dedicate ”unei artiste cu evoluție remarcabilă în teatrul românesc, de o incontestabilă originalitate și prospețime a viziunii, un mic geniu ludic“, după cum declară Claudiu Groza, critic de teatru, selecționerul festivalului.

Celelalte spectacole ale secțiunii sunt: Iarna de Jon Fosse, regia: Mihai Măniuțiu, coregrafia: Andrea Gavriliu, Teatrul „Nottara”, București; d’ECOurage, un spectacol de Andrea Gavriliu, Teatrul Național Cluj-Napoca; O femeie după Peter Esterhazy, un spectacol de Andrea Gavriliu, Facultatea de Teatru și Televiziune, Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj-Napoca.

Andrea-Gavriliu

Andrea Gavriliu

Cealaltă secțiune a festivalului este Focus MicROmania, reunind spectacole ”despre România cea mică, România întâmplărilor de zi cu zi, România vieților noastre și a năravurilor personale/colective de care ne izbim cotidian.” (Claudiu Groza).

Comunicat al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIFocus Andrea Gavriliu,Iarna de Jon Fosse,Ludibrium,România cea mică,Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ
Spectacolul Ludibrium a fost selectat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou, de la Arad, ediția a V-a, care se desfășoară în perioada 6–14 mai 2017. Reprezentația va avea loc luni, 8 mai, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Spectacolul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț este...