thaliafest-emisiune-online-2014

Emisiunea cuprinde fragmente din spectacole-lectură, urmate de discuţii, între echipa de realizatori şi publicul prezent, format din critici literari și dramatici, actori, regizori, oameni de teatru, iubitori ai fenomenului.

Evenimentul a fost moderat de scriitorul Horia Gârbea, gazda și amfitrionul Clubului Dramaturgilor de la Institutul Cultural Român din Bucureşti.

Clubul Dramaturgilor este organizat de Filiala Bucureşti Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor, în colaborare cu Institutul Cultural Român şi Radio România Cultural.

mircea-m-ionescu2

Fragmente din:

• N-aveţi un mort de vânzare? de Mircea M. Ionescu

Regia artistică: Cosmin Alexandru Purice. Interpretează: Ion Haiduc (Teatrul „Nottara”), Maria Teslaru și Alexandru Georgescu (Teatrul Național din București), Pavel Bârsan, Alexandra Agavriloaei. Regia: Cosmin Alexandru Purice.

adrian_voicu

• Familia, această celulă de bază a societăţii cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun şi proteza bunicii de Adrian Voicu – debut.

În distribuție: Oana Berbec, Silviana Vișan, Larisa Enache, Ionel Barac.

piese de mircea m ionescu adrian voicu culbul dramaturgilor thaliafest

sigla-thaliafestRedactor: Irina Soare. Regia muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Vasile Manta. Realizator: Mihai Lungeanu. Producție a Teatrului Național Radiofonic, septembrie 2014.

Ascultați emisiunea în pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Thaliafest.

Grafică și ilustrații: Costin Tuchilă.

Vezi și: Clubul Dramaturgilor: „N-aveți un mort de vânzare?” de Mircea M. Ionescu

„Lipsesc doi morți VIP!!!”, cronică de teatru de Șerban Cionoff

costintuchilaTHALIAFESTadrian voicu,alexandru georgescu,horia garbea,ion haiduc,irina soare,mihai lungeanu,mircea m ionescu,n-aveti un mort de vânzare

Emisiunea cuprinde fragmente din spectacole-lectură, urmate de discuţii, între echipa de realizatori şi publicul prezent, format din critici literari și dramatici, actori, regizori, oameni de teatru, iubitori ai fenomenului. Evenimentul a fost moderat de scriitorul Horia Gârbea, gazda și amfitrionul Clubului Dramaturgilor de la Institutul Cultural Român din Bucureşti. Clubul...