thaliafest in format online multimedia

Cu ocazia spectacolelor-lectură prezentate în ediţia a XXI-a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) (6–15 iunie 2014), a fost realizată o serie de interviuri cu oameni de teatru, care constituie subiectul celei de-a cincea emisiuni „Thaliafest – Imagini sonore ale spectacolelor-lectură prezentate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu”, 2014.

george banu francois berreur thaliafest fits 2014

În această emisiune:

Teatrologul George Banu în dialog cu regizorul François Berreur

Teatrologul  Noel Witts în dialog cu Cătălin Ştefănescu

noel witts catalin stefanescu thaliafest 2014 fits

Dramaturgul Philip Löhle în dialog cu teatrologul Octavian Saiu

philipp lohle octavian saiu thaliafest

Interviu cu dramaturgul Julia Holewińska

Interviu cu regizorul Bogdan Sărătean, coordonatorul secţiunii spectacole-lectură „Virgil Flonda” a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Julia Holewińska Bogdan Saratean

Redactor: Irina Soare. Regia de montaj: Monica Wilhelm și Robert Vasiliță. Regia muzicală: Patricia Prundea. Regia tehnică: Vasile Manta. Iniţiatorul, realizatorul şi coordonatorul proiectului „Thaliafest”: regizorul artistic Mihai Lungeanu. Producție a Teatrului Național Radiofonic, 2014.

Ascultă emisiunea:

Ascultă și celelalte emisiuni Thaliafest, 2014:

Prima emisiune –  Imagini sonore ale spectacolelor-lectură prezentate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, 2014 (1)

A doua emisiune – Imagini sonore ale spectacolelor-lectură prezentate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, 2014 (2)

A treia emisiune – Imagini sonore ale spectacolelor-lectură prezentate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, 2014 (3)

costintuchilaTHALIAFESTbogdan saratean,François Berreur,george banu,interviuri fits 2014 thaliafest,Julia Holewińska,Noel Witts,Philip Löhle,spectacole lectură
Cu ocazia spectacolelor-lectură prezentate în ediţia a XXI-a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) (6–15 iunie 2014), a fost realizată o serie de interviuri cu oameni de teatru, care constituie subiectul celei de-a cincea emisiuni „Thaliafest – Imagini sonore ale spectacolelor-lectură prezentate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru...