teatrul odeon participare festivaluri

Ca în fiecare an, începutul toamnei este marcat de abundenţa festivalurilor, iar Teatrul Odeon din București are bucuria să vă anunţe participările spectacolelor sale la toate aceste întâlniri cu publicul şi din afara sediului propriu.

gaitele-constantin-cojocaru-dorina-lazar-ionel-mihailescu

Constantin Cojocaru, Dorina Lazăr, Ionel Mihăilescu în Gaițele de Al. Kiriţescu

Primul oraş spre care ne îndreptăm este Oradea – la Festivalul de Teatru Scurt, unde vom prezenta două producţii: Contra democraţiei (în concurs, pe 22 septembrie 2015) şi Gaiţele (în afara concursului, pe 23 septembrie 2015).

tipografic-majuscul-cronica-de-teatru-de-razvana-nita

Tipografic Majuscul de Gianina Cărbunariu

Spectacolul Tipografic Majuscul, prezentat deja în 16 festivaluri naţionale şi internaţionale, face parte din selecţia festivalului pentru adolescenţi organizat de Teatrul Excelsior – Teen Fest (pe 29 septembrie 2015, jucat la sediul nostru, de la ora 20.00), iar pe 6 octombrie 2015 va putea fi văzut la Odorheiu Secuiesc, în cadrul Festivalului Teatrului Contemporan draMA. Pe 16 octombrie 2015 se întoarce din nou la Bucureşti în cadrul evenimentului Bucharest Art Week, organizat de Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane.

tudor-musatescu-comedii-titanic-vals-dorina-lazar

Titanic vals de Tudor Mușatescu

Titanic vals are parte de cele mai multe invitaţii luna viitoare, începând cu Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi (6 octombrie 2015) şi continuând cu Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti” de la Alba Iulia (11 octombrie 2015), apoi cu un turneu la Timişoara (13 octombrie 2015) şi Festivalul de teatru şi arte performative „Teatru pe drumul sării” de la Turda (15 octombrie 2015).

Cea mai recentă premieră de la Sala Studio – Eu. O casă de păpuși va fi prezentată la sediu, în cadrul Bucharest Fringe –  Maratonul Teatrului Independent pe 4 octombrie 2015 şi la Iaşi, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr, pe 8 octombrie 2015.

Pe 17 octombrie 2015, spectacolul Şefele, unul dintre cele mai longevive din repertoriul teatrului, va putea fi urmărit la Sala Studio a Teatrului „Nottara”, în cadrul Festin pe Bulevard, secţiunea „Criza limbajului, limbajul crizei”.

viza-de-clown

Viză de clown

Periplul nostru prin ţară se încheie pe 18 octombrie 2015, cu spectacolul Viză de clown (care face parte şi din selecţia Festivalului Naţional de Teatru), ce va concura în competiţia Festivalului de Teatru de la Piatra Neamţ.

Vă aşteptăm cu drag la toate aceste reprezentaţii!

Comunicat al Teatrului Odeon din București

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Odeon din București

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIBucharest Art Week,festivaluri contemporane,gaițele,teatrul odeon,tipografic majuscul,titanic vals

Ca în fiecare an, începutul toamnei este marcat de abundenţa festivalurilor, iar Teatrul Odeon din București are bucuria să vă anunţe participările spectacolelor sale la toate aceste întâlniri cu publicul şi din afara sediului propriu. Constantin Cojocaru, Dorina Lazăr, Ionel Mihăilescu în Gaițele de Al. Kiriţescu Primul oraş spre care ne îndreptăm...