premiere teatrul national sibiu

Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu prezintă în această lună, pe lângă spectacolele programate din repertoriul curent, două noi producții: ”Omul cel bun din Sîciuan”, în regia Ancăi Bradu la Secția Română și ”Woyzeck”, în regia lui Alexa Visarion, la Secția Germană.

Programul acestei toamne debutează la Fabrica de Cultură cu două reprezentații ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, programate pe 1 și 2 septembrie 2017, de la ora 19.00. Alte două reprezentații sunt programate la finalul lunii, în 29 și 30.

Faust-2017-378-foto-Paul-Baila

”Faust”. Foto: Paul Băilă

Sâmbătă, 9 septembrie 2017, ”Omul cel bun din Sîciuan” de Bertolt Brecht va avea avanpremiera pe scena TNRS, de la ora 19.00, iar duminică, 10 septembrie are loc premiera. Spectacolul, regizat de Anca Bradu, îi are în distribuție pe actorii Diana Fufezan, Adrian Neacșu, Cătălin Pătru, Oana Marin, Florin Coșuleț, Codruța Vasiu, Iustinian Turcu, Ștefan Tunsoiu, Ali Deac, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu și Vlad Robaș. Conceptul scenografic îi aparține lui Mihai Păcurar, iar decorul și costumele poartă semnătura lui Alin Gavrilă. Coregrafia este realizată de Adriana Bârză pe muzica lui Ovidiu Iloc.

Miercuri, 20 septembrie 2017, va avea loc premiera spectacolului ”Woyzeck” de Georg Büchner, în regia lui Alexa Visarion. Spectacolul este o producție a Secției Germane a teatrului sibian și este prezentat cu traducere în limba română. În distribuție se regăsesc actori ai TNRS, atât de la Secția Română, cât și de la Secția Germană, dar și studenți la actorie din cadrul Departamentului de Artă Teatrală al ULBS.

Rug_D_Dumitru

”Rug”. Foto: D. Dumitru

În locul reprezentației de vineri, 22 septembrie 2917 a spectacolului ”Antisocial”, a fost programat ”Noah și Floarea de turn”, în regia lui Viorel Rață. Spectatorii care au achiziționat deja bilete pentru ”Antisocial” le pot utiliza la reprezentația programată în aceeași dată sau își pot recupera banii de la Agenția teatrală în cazul în care acestea au fost cumpărate de acolo. Dacă biletele au fost achiziționate online, returnarea banilor se face prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@eventim.ro, prin care să se solicite acest lucru.

Agenția teatrală, de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, funcționează din această lună după următorul program: marţi–sâmbătă, 11–18, duminică 10–14, luni, închis.

Die Firma dankt

”Die Firma Dankt”

Pe lângă noile producții, programul lunii septembrie este completat de spectacole din repertoriu, precum ”Rug”, ”Damen Vals”, ”Sunt o babă comunistă”, ”Mărie, Mărie! (Tribut Mariei Tănase)” sau ”Die Firma Dankt/Cu mulțumirile firmei”.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face pe baza biletelor puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală cât şi online, prin eventim.ro. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa și de la intrarea în sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul unui bilet întreg variază între 20 și 40 lei, iar pentru cele achiziţionate online se adaugă un comision de 10%.

Informații complete despre spectacolele naționalului sibian găsiți pe www.tnrs.ro.

Comunicat al Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioArhiva spectacolului ”Faust”

Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIEREAdrian Neacșu,alexa visarion,Ali Deac,brecht,Cătălin Pătru,Codruța Vasiu,diana fufezan,Die Firma Dankt,faust,florin cosuleț,Gabriela Pîrlițeanu,Iustinian Turcu,Oana Marin,omul cel bun din sîciuan,Ștefan Tunsoiu,sunt o baba comunista,teatrul național sibiu,TNRS,Vlad Robaș,Vladimir Petre,Woyzeck,”Damen Vals”,”Mărie,”Rug”,”Woyzeck” de Georg Büchner
Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu prezintă în această lună, pe lângă spectacolele programate din repertoriul curent, două noi producții: ”Omul cel bun din Sîciuan”, în regia Ancăi Bradu la Secția Română și ”Woyzeck”, în regia lui Alexa Visarion, la Secția Germană. Programul acestei toamne debutează la Fabrica de...