spectacol traieste-ti fanteziile indart

Teatrul InDArt si Aeagency vă invită la spectacolul Trăieşte-ţi fanteziile, adaptare dupa piesa lui John Tobias, care va avea loc la clubul Mulanruj – Bordello, duminică, 15 decembrie 2013, la ora 20.00. Spectacolul este o producție a Teatrului InDArt. Regia: Bogdan Gagu. Distribuţia: Adriana Guluţanu, Cristi Martin, Cătălin Stelian, Alin Brancu şi Silvia Gagu. Scenografia: Răzvan Plăiaşu. Costume: Cătălina Tăbăcaru. Ilustraţia muzicală: Dan Simion.

„Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias.

traieste-ti fanteziile indart

„Trăieşte-ţi fanteziile” este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. De exemplu: Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă…, Cum puteţi avea un cuplu perfect…, Cum puteţi deveni o femeie perfectă… sau un bărbat perfect… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni, niciodată. Un cuplu a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

Rezervări la telefon: 0748 881 085.

Accesul în club se poate face cu o ora înainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii.

Spectacol susţinut de #alegetipovestea.

 

costintuchilaȘTIRIbogdan gagu,fantezie,john tobias indart,viata de cuplu
Teatrul InDArt si Aeagency vă invită la spectacolul Trăieşte-ţi fanteziile, adaptare dupa piesa lui John Tobias, care va avea loc la clubul Mulanruj – Bordello, duminică, 15 decembrie 2013, la ora 20.00. Spectacolul este o producție a Teatrului InDArt. Regia: Bogdan Gagu. Distribuţia: Adriana Guluţanu, Cristi Martin, Cătălin Stelian,...