treapta a noua tom ziegler arte dell anima

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, la ora 19.00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul Treapta a noua de Tom Ziegler la sediul său din strada Făinari, nr 17D, sector 2, București. Regia: Mihaela Bețiu. Distribuția: Joanna: Bianca Oprea; Melissa: Gloria Melu; Eleanor: Ioana Nicolae; Tracy: Andreea Mera. Scenografia: Mihaela Popescu. Producție UNATC.

Treapta 9 - 8 aprilie 2017

Treapta a noua este una din piesele lui Tom Ziegler, bazată pe aceleași teme regăsite obsedant în opera sa: vindecarea prin prietenie, ajutorul voluntarilor în viața bolnavilor, dar și îngrijirea părinților de către copii. Piesa prezintă astfel efectele nocive ale alcoolismului, nevoia de terapie și încercarea disperată a unei alcoolice reabilitate de a-și recăpăta fata pe care a părăsit-o în urmă cu șase ani.

Treapta a 9-a 8 aprilie

Joanna este o fostă alcoolică, care urmând terapia celor doisprezece pași, se găsește la pragul Pasului al Nouălea, care presupune să-și ceară iertare față de toți cei cărora le-a greșit cu alcoolismul ei. Această iertare o aduce față în față cu fata ei, Melissa. Joanna nu trece singură prin asta, are parte de ajutorul ”sponsorului” ei A. A., Eleanor, care de altfel îi este și cea mai apropiată prietenă, mutându-se chiar în același bloc cu ea. Discuțiile lor sunt întrerupte de apariția inopinată a uneia dintre fetele cu care Joanna lucrează, în calitate de consilier voluntar. Tracy este o toxicomană adolescentă, și ea la rândul ei, părăsită de mama ei. 

treapta - 8 aprilie2

Imagini din spectacol. Sursa foto: Teatrul Arte dell’Anima

Va reuși Joanna să capete iertarea fiicei ei? Cum se vor termina toate acestea rămâne să vedeți la Teatrul Arte dell’Anima. Patru tinere actrițe își vor dezveli sufletul în fața dumneavoastră, născând în inimile dumneavoastră un amalgam de sentimente: de la iertare, înțelegere și compasiune, la furie, dar și amuzament. 

Durată: 1h 30.

Preț: 30 lei. 

Rezervările se fac la nr. de tel.: 0733.060.033 sau pe mail: teatru@artedellanima.ro.

Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Arte dell’Anima

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIBianca Oprea,Joanna,Mihaela Betiu,Teatrul Arte dell’Anima,Tom Ziegler,Treapta a noua,UNATC
Sâmbătă, 8 aprilie 2017, la ora 19.00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul Treapta a noua de Tom Ziegler la sediul său din strada Făinari, nr 17D, sector 2, București. Regia: Mihaela Bețiu. Distribuția: Joanna: Bianca Oprea; Melissa: Gloria Melu; Eleanor: Ioana Nicolae; Tracy: Andreea Mera. Scenografia: Mihaela...