premiere teatrul masca

Seria de premiere din cadrul stagiunii exterioare 2016 care a debutat cu Arca lui Lenin continuă săptămâna aceasta cu alte 3 spectacole: Iedera, We’ll love Will și A fost odată ca niciodată.

„Teatrul Masca va invită să asistați la un maraton cultural inedit. Trei noi premiere realizate în tehnica statuii vivante, trei momente artistice care vor purta publicul prin farmecul deosebit al muzicii până în lumea basmelor. Vă așteptăm să ne însoțiti într-o lume aparte, incitantă și atractivă!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca din București.

iedera 1

Iedera are premiera joi, 12 mai 2016, ora 19.00 pe esplanada Cercului Militar Național și reunește o multitudine de mijloace de expresie: mers pe catalige, mânuire marionete, percuție de înaltă performanță, dans, mânuire baloane uriașe de săpun. Muzica tiroleză, polca și valsul vor înveseli spectatorii și vor transforma spectacolul într-un moment interactiv.

We’ ll love Will va avea premiera vineri, 13 mai 2016, ora 19.00 în Parcul Crângași și va aduce în fața publicului spectator o selecție de sonete ale lui Shakespeare. Studenții Facultății de Arte a Universității „Hyperion” din București iși propun să arate spectatorilor capacitățile profesionale ale tinerilor actori, rostirea impecabilă, dezvoltarea unor caractere puternice dar și sumedeniile de mijloace de expresie pe care aceștia le-au dobândit de-a lungul anilor de studiu.

A fost odată ca niciodată, cea de-a treia premieră ce va fi jucată în Parcul Cișmigiu sâmbătă, 14 mai 2016, ora 19.00, este un periplu senzațional în lumea basmelor nemuritoare realizate în tehnica living statues. „Decorul și costumele sugerează o lume a jucăriilor de lemn, tehnica excepțională a actorilor fascinează, miracolul intrării în basm este instantaneu. A fost odată ca niciodată, un spectacol nemuritor ca și basmele pe care vi le propune!” – Mihai Mălaimare.

iedera 2

Imagini din spectacolul Iedera. Sursa foto: Teatrul Masca

Detalii pe www.masca.ro
Intrarea publicului este gratuită.

Evenimente organizate de: Teatrul Masca cu sprijinul: Centrului Cultural European Sector 6 si al Cercului Militar Național.
Parteneri media: București FM, Ziarul Ring, Curierul Național, Șapte Seri, Zile și Nopți, Yorick.ro, Revista Accente, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis.

Comunicat al Teatrului Masca din București

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂmihai mălaimare,statui vivante,teatrul masca
Seria de premiere din cadrul stagiunii exterioare 2016 care a debutat cu Arca lui Lenin continuă săptămâna aceasta cu alte 3 spectacole: Iedera, We’ll love Will și A fost odată ca niciodată. „Teatrul Masca va invită să asistați la un maraton cultural inedit. Trei noi premiere realizate în tehnica...