v

Astăzi, 5 septembrie 2018 este a treia și ultima zi de concurs a Galei Tânărului Actor HOP 2018, în sala de spectacole a Complexului Vox Maris Costineşti. Vă invităm să fiţi alături de tinerii concurenţi, urmărind competiţia în transmisiune live, începând cu orele 17.00 aici: YouTube UNITER ROMANIA https://www.youtube.com/watch?v=ZhcQe7vEttg și pe pagina oficială de Facebook – Gala HOP – Gala Tânărului Actor.  

Începând din această seară, 5 septembrie, ora 22.00, publicul își poate exprima votul pentru aproape 24 de ore, până mâine 6 septembrie, ora 20.00, când va începe festivitatea de premiere. Un moment mult așteptat de tinerii concurenți și nu numai!

Pe site-ul www.galahop.ro găsiți programul desfășurării evenimentelor de la Gala Tânărului Actor, fotografii care surprind atmosfera de la HOP, precum și înregistrările video ale primelor două zile de concurs http://galahop.ro/foto-video-2018/ (credit foto Andrei Gîndac).

Comunicat al UNITER

Vezi Arhiva gala HOP

costintuchilaFESTIVALURIGala HOP 2018,UNITER
Astăzi, 5 septembrie 2018 este a treia și ultima zi de concurs a Galei Tânărului Actor HOP 2018, în sala de spectacole a Complexului Vox Maris Costineşti. Vă invităm să fiţi alături de tinerii concurenţi, urmărind competiţia în transmisiune live, începând cu orele 17.00 aici: YouTube UNITER ROMANIA https://www.youtube.com/watch?v=ZhcQe7vEttg și pe pagina oficială de Facebook –...