Teatrul Național pentru Copii ”Abracadabra”

Duminică, 18 iunie 2017, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București, copiii sunt aşteptaţi de Magicianul Poveştilor împreună cu asistenţii lui la ”Carnavalul Cireşelor”.

În lumea lui Cireşar va fi sărbătoare! Vom avea şi un concurs, se alege Prinţul Sâmbure şi Prinţesa Cireaşă.

Ciresar

”Vă invit să veniţi îmbrăcaţi în cele mai frumoase costume de carnaval şi să facem parada cerceilor din cireşe. Povestea spune că cel care mănâncă multe cireşe în luna lui Cireşar este ferit de boli şi are o vacanţă frumoasă.” – Magicianul  Poveștilor.

Ultimul spectacol din această stagiune la Teatrul Naţional pentru Copii ”Abracadabra” va avea loc duminică. 25 iunie  2017, de la ora 11.00.

Bilete: La Casa de Bilete TNB şi online: https://www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60

Comunicat al Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra”

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂCarnavalul Cireşelor,cireșar,magicianul poveștilor,marian râlea,Prinţesa Cireaşă,Prinţul Sâmbure,teatrul national din bucurești,Teatrul Național pentru Copii „Abracadabra”
Duminică, 18 iunie 2017, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București, copiii sunt aşteptaţi de Magicianul Poveştilor împreună cu asistenţii lui la ”Carnavalul Cireşelor”. În lumea lui Cireşar va fi sărbătoare! Vom avea şi un concurs, se alege Prinţul Sâmbure şi Prinţesa Cireaşă. ”Vă...