spectacol teatrul de arta bucuresti

Astăzi, sâmbătă, 26 septembrie 2015, la ora 20.15, la Teatrul de Artă din București (str. Sfântul Ștefan nr. 21), va avea loc spectacolul Un bărbat și mai multe femei de Leonid Zorin, în regia lui Bogdan Huşanu. Cu Paula Chirilă şi George Constantinescu. Producție a Teatrului de Artă din București.

teatrul de arta bucuresti un barbat si mai multe femei

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a sexului „slab”. Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa sa. 

Un-Ba-rbat- si-mai-multe-femei

Sursa foto: Teatrul de Artă din București. © danandrei.com 

Durata: 1 oră și 20 de minute. Preţ bilet: 30 lei/ 20 lei (elevi/studenți/pensionari).

Rezervări: 0737.904.932; rezervari@teatruldearta.ro. Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete şi Eventim.ro. Casa de bilete se afflă în curtea teatrului la The Jar Bar&Pub (luni–duminică, orele 17–22).

www.teatruldearta.ro

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIbogdan husanu,leonid zorin,teatrul de arta bucufresti,un barbat si mai multe femei
Astăzi, sâmbătă, 26 septembrie 2015, la ora 20.15, la Teatrul de Artă din București (str. Sfântul Ștefan nr. 21), va avea loc spectacolul Un bărbat și mai multe femei de Leonid Zorin, în regia lui Bogdan Huşanu. Cu Paula Chirilă şi George Constantinescu. Producție a Teatrului de Artă din București. ...