fetita-soldat-la-gala-star-bacau

Teatrul Tineretului are marea bucurie de a vă anunţa că actriţa Ingrid Robu a fost distinsă cu Premiul pentru cel mai bun one woman show şi cu Premiul special oferit de Ziarul „Evenimentul” în cadrul Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala STAR”, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău. Evenimentul decernării premiilor a avut loc pe 28 aprilie 2015. Anca Sigartău, noul director general al Teatrului din Bacău, i-a înmânat premiul, felicitând-o cu multă căldură pentru performanţa sa.

ingrid robu

Spectacolul Teatrului Tineretului, Fetiţa soldat de Mihaela Michailov, regia: Adrian Tamaş, scenografia Romulus Boicu, muzica: Cezar Antal, a deschis „Gala STAR”, concurând alături de alte opt producţii.

fetita soldat

Ingrid Robu în Fetiţa soldat

„Gala STAR” este un festival-concurs internaţional, ajuns la a X-a ediţie, care se adresează artiştilor cu posibilităţi de expresie deosebite, valorificate în toate formele de spectacol de tip one-man-show: teatru, teatru – dans, teatru de animaţie, teatru – circ, pantomimă, stand-up comedy.

Raluca Naclad

Secretar literar al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

Arhiva rubricii Premii

Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala STAR”

costintuchilaPREMIIfetita soldat,gala STAR,ingrid robu,mihaela michailov,one-woman show,stand-up comedy,teatrul bacovia bacau,teatrul tineretului piatra neamț
Teatrul Tineretului are marea bucurie de a vă anunţa că actriţa Ingrid Robu a fost distinsă cu Premiul pentru cel mai bun one woman show şi cu Premiul special oferit de Ziarul „Evenimentul” în cadrul Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala STAR”, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău. Evenimentul...