teatru in tvr interpretul radu gheorghe

Sâmbătă, 23 iulie 2016, la ora 20.30, în Grădina TVR Teatru la Cinema prezintă Interpretul  de Tristan Bernard. Traducere de Radu Beligan. Regia: Radu Gheorghe. Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan, Anca Sigartău şi Răzvan Popa.

interpretul radu gheorghe

„Tristan Bernard a scris această piesă acum aproximativ 70 de ani. Eu am primit traducerea făcută de maestrul Radu Beligan cu 20 deTristan_Bernard ani în urmă. Şi iată că acum, în sfârşit, Interpretul va vedea lumina scenei, în varianta românească, muzicalizată şi adaptată pentru mai puţini actori decât roluri, dar cu mai multă fantezie.
Comunicarea este cheia fericirii noastre?
Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat?
Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai uşor şi cu mai mulţi oameni?
Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală?
La toate aceste întrebări, doar Dumneavoastră veţi putea răspunde vizionând spectacolul nostru Interpretul.
Un spectacol Nepot, al unei piese Bunici.” – Radu Gheorghe.

radu-gheorghe-interpretul

Radu Gheorghe

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20.00.

Atenție!
După achiziționarea biletelor accesul în TVR se face doar în baza unui act de identitate. Grădina TVR este un spațiu securizat și vă rugăm să respectați această cerință.
Prețul unui bilet intreg este de 35 lei și 20 lei pentru pensionari, studenți și elevi.
Biletele pot fi achiziţionate de la casieria amenajată în strada Pangrati nr. 8-10 în zilele de vineri–duminică între orele 19.30–20.30 sau online de pe www.ove.ro,www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

interpretul-tristan bernard

Rezervări pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0310051620 şi pe adresa de e-mail rezervari@teatrulacinema.ro, până la data de 23 iulie 2016, ora 18:00.
Biletele rezervate se pot achiziţiona în ziua spectacolului de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8–10, începând cu ora 17.30.

logo mic casa de productie tvrLa aproape 6 decenii de la difuzarea primului spectacol de teatru tv, Televiziunea Română a lansat Stagiunea „Teatru în TVR”.

Proiectul vine în spiritul unei tradiţii prin care televiziunea publică a promovat teatrul pe micile ecrane şi continuă, în ciuda problemelor financiare, prin Casa de Producţie a TVR, să producă şi să difuzeze adaptări tv.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: arhiva Teatru în TVR

Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea  

costintuchilaȘTIRIanca sigartau,casa de productie tvr,Georgeta Ciocârlan,interpretul,radu gheorghe,teatru in tvr,tristan bernard
Sâmbătă, 23 iulie 2016, la ora 20.30, în Grădina TVR Teatru la Cinema prezintă Interpretul  de Tristan Bernard. Traducere de Radu Beligan. Regia: Radu Gheorghe. Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan, Anca Sigartău şi Răzvan Popa. „Tristan Bernard a scris această piesă acum aproximativ 70 de ani. Eu am primit traducerea...