de CHRISTIAN TĂMAȘ

revista teatrala radio doi ani de existenta

christian tamasDupă doi ani de la prima sa apariție (21 octombrie 2013), Revista Teatrală Radio este mai în formă ca niciodată. „Antrenată” neobosit de Costin Tuchilă, al cărui rafinament intelectual dublat de o mare pasiune pentru teatru îi conferă suplețe și dinamism, revista, cuprinzînd articole și informații, cronici teatrale, interviuri, reportaje, cronici de carte însoțite de ample materiale ilustrative audio-vizuale, constituie o rara avis în peisajul publicațiilor culturale de la noi. Promptitudinea informației, coerența și coeziunea conținutului și, nu în ultimul rînd, calitatea acestuia, datorată colaboratorilor pe care Costin Tuchilă a reușit să-i atragă și să-i păstreze alături de el, transformă acest demers cultural – care depășește prin complexitate frontierele fenomenului teatral național și universal –, într-un mijloc de comunicare fiabil și modern bazat pe o componentă educațională bine articulată și de o certă valoare.

revista teatrala radio

Chiar dacă una hirundo non facit ver, după cum spuneau strămoșii noștri de pe malurile Tibrului, ea poate anunța începutul acesteia, Revista Teatrală Radio constituind un veritabil exemplu de urmat pentru multe publicații similare, anchilozate încă în vechi tipare lipsite de finalitate și orizont.

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Aniversare

costintuchilaANIVERSAREaniversare revista teatrala radio,christian tămaș,rtr,una hirundo non facit ver
de CHRISTIAN TĂMAȘ După doi ani de la prima sa apariție (21 octombrie 2013), Revista Teatrală Radio este mai în formă ca niciodată. „Antrenată” neobosit de Costin Tuchilă, al cărui rafinament intelectual dublat de o mare pasiune pentru teatru îi conferă suplețe și dinamism, revista, cuprinzînd articole și informații, cronici...