Ca în fiecare an, ne-am propus să strângem daruri pentru copiii la care Moș Crăciun nu reușește să ajungă. Cu atât de multe scrisori pline de dorințe, Poșta Renilor e suprasolicitată și unele liste de cadouri se rătăcesc în timpul zborului. Pentru câțiva dintre micuții ale căror scrisori s-au pierdut, noi ne-am gândit să îi ținem locul Moșului și să livrăm bucurie. Pentru asta avem nevoie de dumneavoastră. Dacă doriți să fiți parte din echipa de Moși, vă așteptăm să lăsați dulciuri, jucării sau orice credeți că îi bucură pe copii, sub brăduțul nostru de la UnTeatru (str. Sfinții Apostoli nr.44, Sector 5, București). Darurile vor ajunge la familii defavorizate, în sate cu familii numeroase și venituri reduse.

Ne place enorm când cei mici se implică în activitațile de Crăciun! Și bucuria este cu atât mai mare cu cât vor realiza ei înșiși decorațiunile pe care le vor prinde în brad.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, la ora 10.00 UnTeatru vă invită, cu mic cu mare, la un Atelier de pictură pe ceramică.
Sub îndrumarea unui trainer, cei mici vor picta cu vopseluri speciale decorațiuni de brad din ceramică.

Preț bilete:
Clopoței 3D 1 clopotel/pers = 45 lei/copil
Decorațiuni 2D 2 decorațiuni/persoană = 40 lei/copil

Rezervări: rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721.268.516 (nume, număr de copii înscriși și tipul de activitate)
Atelierul este dedicat copiilor peste 3 ani.

În timp ce micuții își lasă frâu liber imaginației, părinții și însoțitorii vor putea savura o cafea, un ceai, o limonadă în spațiul barului UnTeatru!
Vă așteptăm!

Comunicat al UnTeatru

Vezi: arhiva UnTeatru

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIbrad de craciun,decoratiuni copii craciun,mos craciun la unteatru,unteatru
Ca în fiecare an, ne-am propus să strângem daruri pentru copiii la care Moș Crăciun nu reușește să ajungă. Cu atât de multe scrisori pline de dorințe, Poșta Renilor e suprasolicitată și unele liste de cadouri se rătăcesc în timpul zborului. Pentru câțiva dintre micuții ale căror scrisori s-au...