vacanta acasa la nenea iancu

Muzeul „I. L. Caragiale” din Ploiești organizează în perioada 1–31 august 2016, programul estival pentru copii, Vacanţă acasă la Nenea Iancu, în zilele de miercuri și joi, între orele 10.00–11.00.

Miercuri, Ne jucăm şi învăţăm cum să ne comportăm!
Plecând de la comportamentul personajele D-l Goe şi Ionel din schiţele lui Caragiale, descifrăm codul bunelor maniere.

Muzeul I L Caragiale Ploiesti

Muzeul „I. L. Caragiale” din Ploiești

Joi, Eroii lui Caragiale
În cadrul activităţii vom citi, vom interpreta pe roluri schiţele scriitorului, vom caracteriza personajele principale din schiţele lecturate, scoţându-le în evidenţă trăsăturile de caracter, urmând ca apoi să desenăm eroii din schiţele lecturate.

Taxa de participare pentru fiecare temă este de 6 lei/zi. 
Înscrierea se poate face telefonic la numărul 0244/525 394 sau pe adresa de mail muzeulcaragiale@yahoo.com. Se vor organiza grupe de maxim 20 de copii, cu vârste cuprinse intre 5 şi 13 ani, înscrierile făcându-se în ordinea solicitărilor.

Vă așteptăm cu drag!

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: Arhiva rubricii Știri

Portalul „Centenar Caragiale”, 2012

costintuchilaȘTIRIi l caragiale,muzeul i l caragiale ploiești,vacanta caragiale
Muzeul „I. L. Caragiale” din Ploiești organizează în perioada 1–31 august 2016, programul estival pentru copii, Vacanţă acasă la Nenea Iancu, în zilele de miercuri și joi, între orele 10.00–11.00. Miercuri, Ne jucăm şi învăţăm cum să ne comportăm! Plecând de la comportamentul personajele D-l Goe şi Ionel din schiţele lui...