spectacol un lup o capra si trei iezi cornel todea

Personajele celor mai citite poveşti ale copilăriei vin, alături de voi, în vacanţă. Teatrul „Ion Creangă” participă la prima ediţie a proiectului Vacanță de vară cu Excelsior, organizat de Teatrul „Excelsior” din București. Duminică, 28 iunie 2015, la ora 10.15, spectacolul Un lup, o capră şi trei iezi, regizat de Cornel Todea, se va juca pe scena amplasată în aer liber pe Strada Academiei, nr. 28.

un lup o capra si trei iezi teatrul ion creanga

Spectacolul Un lup, o capră şi trei iezi de Monica Patriciu, după Ion Creangă, este un început ideal pentru o zi aventuroasă de duminică. Ştrengarii cărora le plac poveştile cu tâlc vor fi încântaţi să o vadă pe respectabila doamnă Capră şi pe cei trei iezi neastâmpăraţă priviţi dintr-o perspectivă modernă. Spectacolul este o comedie muzicală interactivă, condusă de bagheta unui Povestitor talentat. Cei mici vor învăţa despre lumea teatrului, despre regizori, compozitori şi actori, dar şi despre înţelepciune şi lăcomie, despre viclenie şi curaj. Pentru că am intrat deja în vacanţă, e firesc pentru Lup să îşi cânte partitura pe ritm dance şi pentru Capră să meargă pe trotinetă.

Un_lup_o_capra_si_trei_iezi____Teatrul_Ion_Creanga_

Vacanță de vară cu Excelsior este proiectul inedit prin care Teatrul „Excelsior” îşi propune să coloreze visele copiilor şi să le transforme în realitate. În perioada 30 mai–31 august 2015, cei mici şi mari sunt invitaţi să savureze în fiecare weekend spectacole de teatru, dans, muzică, jonglerii şi proiecţii de filme. Multe surprize îi vor aştepta pe spectatorii care vor veni în acest weekend pe Strada Academiei. Vrăjitoarea Bella, gazda evenimentelor, se va asigura că toţi cei care se vor întâlni cu ea duminică vor fi vrăjiţi de cele patru spectacole destinate copiilor şi tinerilor şi de filmul Aventurile lui Babuşcă.

Intrarea la eveniment este liberă.

Comunicat al Teatrului „Ion Creangă” din București

Fragment din spectacol

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul „Ion Creangă”

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIcornel todea,ion creangă,teatrul excelsior,teatrul ion creanga,vacanta de vara cu excelsior
Personajele celor mai citite poveşti ale copilăriei vin, alături de voi, în vacanţă. Teatrul „Ion Creangă” participă la prima ediţie a proiectului Vacanță de vară cu Excelsior, organizat de Teatrul „Excelsior” din București. Duminică, 28 iunie 2015, la ora 10.15, spectacolul Un lup, o capră şi trei iezi, regizat de Cornel...