recital varietes andreea annabella soare

Joi, 1 iunie 2017,  la ora 18.30, la Centrul Cultural European pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din București (str. 11 iunie, nr. 41, sector 4), va avea loc spectacolul Variétés, one-woman-show interpretat de Andreea Annabella Soare (Sfântu-Gheorghe). Conceput ca o expresie artistică a ideii de prietenie, evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Stop Show” din Buzău.

Andreea Annabella Soare

Programul pe care tânăra artistă îl propune publicului, include fragmente de teatru românesc, un recital de pian, dar și secvențe interpretative ale mai multor piese de muzică ușoară (în limbile română și franceză) sau piese din repertoriul folcloric național.

Varietes andreea annabella soare

Andreea Annabella Soare

one woman show andreea annabella soareCâștigătoare a 7 premii internaționale, atât pentru interpretare artistică, cât și pentru creație literară, Andreea Annabella Soare se află pentru a doua oară în fața publicului bucureștean, la un an de la recitalul susținut, alături de mama sa, artista buzuoiană Manuela Soare, pe scena Sălii Dalles din Capitală, în 19 aprilie 2016 –  ”un recital plin de culoare, de acuratețe interpretativă, care a pus în evidența o paletă largă de disponibilități artistice.” (”Jurnalul Bucureștiului”, 20 aprilie 2016).

„Fragilă, de o frumuseţe suavă, Andreea dovedește şi reale calităţi actoriceşti, dar şi muzicale, precum şi o prezenţă scenică admirabilă. Scrie poezie, recită, cântă şi dansează! Știe şi pian. Se întâmplă rar să fie îngrămădite atâtea talente într-un singur om.”Florentina Loredana Dalian.

Intrarea este liberă.

Vezi: Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂAndreea Annabella Soare,Centrul Cultural European pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din București,one-woman show,poezie,premiera rtr,recital,recital de pian,Sala Dalles,Sfântu-Gheorghe,Societatea Culturală ”Stop Show” din Buzău
Joi, 1 iunie 2017,  la ora 18.30, la Centrul Cultural European pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din București (str. 11 iunie, nr. 41, sector 4), va avea loc spectacolul Variétés, one-woman-show interpretat de Andreea Annabella Soare (Sfântu-Gheorghe). Conceput ca o expresie artistică a ideii de prietenie, evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Stop Show” din Buzău. Programul...