premiera unteatru veghe

Joi, 3 martie 2016, la ora 19.00, la UnTeatru din București va avea loc premiera spectacolului Veghe de Morris Panych. Cu: Liana Mărgineanu, Richard Bovnoczki. Regia: Dan Lăcătușu. Scenografia: Alexandru Ionescu.

Nevoia existenței împreună cu celălalt, regăsirea pe sine posibilă numai prin comunicare și printr-o relație directă reprezintă tema principală a spectacolului Veghe de Morris Panych.

veghe unteatru

Grace este o femeie în vârstă, bolnavă, singură, care primește o vizită ce pare să fie neașteptată pentru ea. Bărbatul care a intrat în casa ei se prezintă drept Kemp, nepotul pe care aceasta nu l-ar mai fi văzut de 30 de ani. Motivul vizitei acestuia este o scrisoare primită de la mătușa lui muribundă, prin care aceasta îl cheamă să-i fie alături în ultimele clipe, el fiind unica ei rudă.

logo revista teatrala radioVezi: Alte știri despre UnTeatru

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂdan lacatusu,liana margineanu,Morris Panych,premiera rtr,Richard Bovnoczki,unteatru
Joi, 3 martie 2016, la ora 19.00, la UnTeatru din București va avea loc premiera spectacolului Veghe de Morris Panych. Cu: Liana Mărgineanu, Richard Bovnoczki. Regia: Dan Lăcătușu. Scenografia: Alexandru Ionescu. Nevoia existenței împreună cu celălalt, regăsirea pe sine posibilă numai prin comunicare și printr-o relație directă reprezintă tema principală a spectacolului Veghe de Morris...