fits-2017

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță punerea în vânzare a celui de-al doilea set de bilete pentru a XXIV-a ediție a evenimentului, care în acest an are loc în perioada 9–18 iunie.

De astăzi, 14 aprilie 2917, începând cu ora 12.00,  iubitorii de artele spectacolului pot achiziționa bilete pentru încă 39 de reprezentații indoor, spectacole de teatru, dans, muzică și circ contemporan.

În perioada sărbătorilor Pascale, programul Agenției Teatrale (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) este următorul: sâmbătă, 15 aprilie, duminică, 16 aprilie și luni, 17 aprilie – închis. De marți, 18 aprilie, Agenția va funcționa după programul normal, marți – sâmbătă, de la ora 11.00 la 18.00 și duminică în intervalul orar 10–14.  De asemenea, biletele pot fi achiziționate din rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și online, prin portalul www.eventim.ro.

Lista spectacole

Informații  complete despre evenimentele care intră în vânzare în acest set, se găsesc pe site-ul festivalului, www.sibfest.ro. Dacă doriți să achiziționați bilete online, site-ul este interconectat cu platforma www.eventim.ro, pe care o puteți accesa direct din pagina de prezentare a fiecărui eveniment.

De la Fado la Flamenco – O călătorie muzicală

De la Fado la Flamenco – O călătorie muzicală. Foto:  João Padua

Din primul set de bilete, puse în vânzare în data de 27 martie, au fost achiziționate, până în acest moment, peste 4.300. S-au epuizat biletele pentru opt reprezentații și astfel, declarăm sold out Prelegere despre nimic (9 iunie), ambele reprezentații Brodsky/Baryshnikov (15 și 16 iunie), ambele reprezentații Faust (17 și 18 iunie), Duhul Andaluziei (17 iunie), Eu, Carmen (16 iunie) și Flamenco Gala (18 iunie).

Prețul biletelor pentru această ediție a FITS rămâne neschimbat. Acesta variază, în funcție de spectacol, între 10 și 40 de lei.

„Cântăreața cheală” Théâtre de La Huchette

„Cântăreața cheală”, Théâtre de La Huchette. Foto: Benjamin Meignan. Sursa foto: TNRS

Ultimul set de bilete va fi pus în vânzare în 5 mai și va conține restul evenimentelor la care se percepe bilet pentru acces în cadrul FITS 2017.

Vă reamintim că FITS caută un actor neprofesionist care să fie parte din povestea acestei ediții și să perceapă evenimentul dintr-o nouă perspectivă, urcând pe scenă alături de actori ai TNRS, în spectacolul Sărbători fericite, regizat la Sibiu de Cristian Juncu. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul festivalului, aici.

Comunicat al Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

costintuchilaFITS 2017cantareata cheală,fadu,faust,festivalul internațional de teatru de la sibiu,FITS 2017,flamenco,Flamenco Gala,Prelegere despre nimic,Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu
Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță punerea în vânzare a celui de-al doilea set de bilete pentru a XXIV-a ediție a evenimentului, care în acest an are loc în perioada 9–18 iunie. De astăzi, 14 aprilie 2917, începând cu ora 12.00,  iubitorii de artele spectacolului pot achiziționa...