spectacol dan puric vis

„Acum 20 de ani, într-o Școală Populară de Artă, aflam de la profesorul Aelenii Traian că arta teatrului este susceptibilă și de un alt canal de comunicare, dincolo de cuvânt. Era o mare provocare, o călătorie parcă într-un tunel al timpului unde cineva ferecase acest limbaj misterios al teatrului. Dedic acest spectacol acestui pedagog de geniu care mi-a făcut această provocare, amintindu-mi în același timp sfatul său: atunci când vei deveni artist călător prin lume, să te sprijini pe umerii nevăzuți ai țării.

dan puric vis

În acest spectacol fără fir roșu conducător sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele mi-am câștigat existența în barurile de noapte, cu altele am călătorit în lume, iar cu altele, pur și simplu, m-am rugat.” – Dan Puric.

Spectacolul Vis, one man show cu Dan Puric, este programat vineri, 6 iunie 2014, ora 20.00, la Teatrul Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta, nr.45, Bucureşti). Scenariul şi regia: Dan Puric. 

Rez & Info: 0727.703.703 Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta. www.teatrul-elisabeta.ro

costintuchilaȘTIRIamintiri dan puric,călătorie in lume,dan puric,fir roșu,one man show,teatre particulare,teatrul elisabeta bucurești,vis
„Acum 20 de ani, într-o Școală Populară de Artă, aflam de la profesorul Aelenii Traian că arta teatrului este susceptibilă și de un alt canal de comunicare, dincolo de cuvânt. Era o mare provocare, o călătorie parcă într-un tunel al timpului unde cineva ferecase acest limbaj misterios al teatrului. Dedic...