teatru in tvr visul unei nopti de vara

Din 1 iunie 2016, grădina TVR a devenit spațiu de spectacol pentru teatre, actori și publicul lor.

Programul „Teatru în TVR” continuă cu o premieră în stagiunea noastră: Visul unei nopți de vară de William Shakespeare, producție UNATC 2016, duminică 26 iunie, la ora 20.30. Spectacol de licență al studenților coordonați de prof. univ. dr. Adrian Titieni. Traducere de Nina Cassian. Distribuția: Tezeu: Alexandru Banciu; Filostrat: Ștefan Eparu; Hipolita: Alina Mihuț; Egeu: Denis Hanganu; Hermia: Bianca Cuculici; Lisander: Andrei Bibire; Demetrius: Alexandru Cătănoiu; Helena: Ana Crețu; Oberon: Codrin Boldea; Puc: Andrei Redinciuc; Titania: Oana Predescu; Zâna: Alina Mihuț (Zâne: Ioana Nichita/Narcisa Mitroi); Fundulea: Matei Arvunescu; Chitra: Voicu Aaniței; Suflete: Adrian Piciorea; Flămânzila: Alexandru Cuibuș; Botrgros: Alexandru Beteringhe; Cuibarică: Mihai Dulea. Scenografia: Alfred Mihailovici. Creație lumini: Mihai Mitrea.

Visul unei nopti de vara afis

Un spectacol „cu de toate”. Shakespeare ne-a dăruit ingredientul de bază, dragostea, iar noi am adăugat condimente specifice: dramă, comedie, dezechilbru cosmic, supranatural și, nu în ultimul rând, o galerie de personaje diverse și originale.

Dacă acestei rețete îi adăugăm și pe proaspăt absolvenții anului III de la secția de Actorie a UNATC-ului, peisajul culinar este complet și se poate asezona cu orice emoție preexistentă.

Un spectacol unde lumile, emoțiile și conflictele sunt întrețesute atât de bine, încât cuprind spectatorul și-l fac să simtă că e integrat acestei suite de întâmplări fantastice.

visul unei nopti de vara unatc

Imagini din spectacol

Atenție, totuşi, la apariția fenomenului de evadare din universul concret! Își face apariția destul de repede. Nu vă speriați! Este inofensiv și prietenos.

Durata: 2 ore și 40 min.

logo mic casa de productie tvrLa aproape șase decenii de la difuzarea primului spectacol de teatru tv, Televiziunea Română a lansat stagiunea „Teatru în TVR”. Proiectul vine în spiritul unei tradiţii prin care televiziunea publică a promovat teatrul pe micile ecrane şi continuă, în ciuda problemelor financiare, prin Casa de Producţie a TVR, să producă şi să difuzeze adaptări tv.

La acest spectacol accesul publicului se face în baza invitaţiilor disponibile începând cu ora 19.30 la casa amenajată în strada Pangrati nr. 8-10.   

Accesul publicului în TVR, se face începând cu ora 20.00.

Accesul la spectacol este permis doar pe baza invitației care trebuie prezentată la intrarea Pangratti, în format tipărit și pe baza buletinului/cărții de identitate.

Comunicat al Casei de Producţie a TVR

Promo

Visul unei nopți de vară, fragment

LOGO RT CU CHENARVezi: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea 

Arhiva rubricii Știri 

costintuchilaȘTIRIadrian titieni,shakespeare,teatru in tvr,UNATC,visul unei nopti de vară
Din 1 iunie 2016, grădina TVR a devenit spațiu de spectacol pentru teatre, actori și publicul lor. Programul „Teatru în TVR” continuă cu o premieră în stagiunea noastră: Visul unei nopți de vară de William Shakespeare, producție UNATC 2016, duminică 26 iunie, la ora 20.30. Spectacol de licență al studenților...