gala-tanarului-actor-hop-2015

Startul în teatru este întotdeauna dificil pentru tinerii actori, iar juriul are misiunea „ingrată” de a decide câte un singur câştigător pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă şi cel mai bun spectacol. Aşadar, apelăm la votul publicului!

sigla-uniterVotează-ţi concurenţii favoriţi la Gala Tânărului Actor HOP! Intră în perioada 8–11 septembrie 2015 pe site-ul www.uniter.ro, urmăreşte live transmisia competiţiei şi votează! Fii aproape de cei 27 de tineri artişti în competiţie. Un simplu click le oferă încrederea şi puterea de a continua, de a fi convinşi că sunt pe „drumul teatrului”. 

Un concurent spunea la un moment dat despre Gala HOP că este „o livadă cu pomi tineri”. Votul tău îi poate ajuta să crească!

gala-hop-2015

Urmăreşte-ne pe Facebook și fă cunoştinţă cu tinerii actori:  https://www.facebook.com/UNITERoficial?ref=hl.

Gala Tânărului Actor HOP, ediţia a 18-a

8-11 septembrie, Vox Maris Grand Resort, Costineşti

Director artistic: Radu Afrim. Juriul: Tudor Chirilă, Radu Jude, Maia Morgenstern, Iuliana Vîlsan, Luiza Zan.

Comunicat al UNITER

logo revista teatrala radio

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIgala hop 2015,Gala Tânărului Actor HOP ediţia a 18-a,UNITER,vot pentru tinerii actori
Startul în teatru este întotdeauna dificil pentru tinerii actori, iar juriul are misiunea „ingrată” de a decide câte un singur câştigător pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă şi cel mai bun spectacol. Aşadar, apelăm la votul publicului! Votează-ţi concurenţii favoriţi la Gala Tânărului Actor HOP! Intră în...