uniter

Festivalul Naţional de Teatru 2014 organizează în zilele de 18 şi 19 iulie 2014, la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala mică, o audiţie în vederea selecţiei pentru un workshop condus de Răzvan Mazilu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dansatori şi coregrafi.

În cadrul celei de-a 24-a ediţii a FNT, vom avea în premieră un workshop care are ca temă Musicalul. Miza: Actorul Total – actorul care face performanţă în teatru, coregrafie şi muzică.

razvan-mazilu

Răzvan Mazilu

La workshop pot participa actori absolvenţi ai facultăţilor de profil (Actorie), vârsta maximă admisă – 35 ani. Pentru preselecţie, concurenţii vor pregăti două momente muzical- coregrafice (de preferat din musicaluri, la alegere) şi un monolog (15 minute în total).

Cei admişi vor participa timp de trei săptămâni la un workshop de dans, actorie, dramaturgie şi muzică in perioada 13 octombrie–2 noiembrie 2014. Produsul final va fi prezentat în festival ca producţie proprie a acestei ediţii.

UNITER

costintuchilaWORKSHOPactorul total,fnt 2014,musicalul,UNITER,woekshop răzvan mazilu
Festivalul Naţional de Teatru 2014 organizează în zilele de 18 şi 19 iulie 2014, la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala mică, o audiţie în vederea selecţiei pentru un workshop condus de Răzvan Mazilu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dansatori şi coregrafi. În cadrul celei de-a 24-a ediţii a FNT, vom avea în...