teatrul masca spectacol zidul

Teatrul Masca vă invită joi, 25 februarie 2016, ora 19.00 la ARCUB – Hanul Gabroveni din București, Sala Bolților la premiera spectacolului Zidul, un tablou vivant ce spune o poveste unică, întinsă pe mai mulți ani, despre viața a doi tineri îndrăgostiți în lupta cu vremurile ostile, dar mai ales cu ei înșiși.

premiera zidul statui vivante masca

„Zidul este un obstacol, o formă de îngrădire, o delimitare, o constrângere, o redefinire geografică, un gând greu, o înlănțuire, o sudalmă, o obsesie, un punct de pornire și unul de sosire, o viață refuzată, o îngândurare, moartea. Prinși în îmbrățișarea nemiloasă a Zidului, El și Ea își trăiesc viața cu gândul evadării și o încearcă mereu, în fiecare clipă, în fiecare gând. Un dans pasional ca o iubire printre astre reduce pentru câteva clipe Zidul la condiția lui firească, iar apariția unui firicel de viață transformă lupta eternă în cea mai frumoasă înfruntare, pentru că dacă Zidul are tăria pietrei, Omul are tăria permanenței sale pe Pământ. Se nasc noi generații care vor duce mai departe lupta către o posibilă și atât de dorita victorie”, declară Mihai Mălaimare, fondator al Teatrului Masca și regizor artistic al spectacolului.

zidul masca

Sursa foto: Teatrul Masca

Zidul este un eseu teatral despre viață, moarte, dragoste și datorie, realizat într-un decor unic, iar limbajul ales este cel de tip Masca, derivat din perfecționarea stilului living statues.
Spectacolul face parte din programul „La început a fost gestul” inițiat de Teatrul Masca din București.
Coproducător: ARCUB.

Parteneri media: București FM, România Liberă, Ziarul Ring, Curierul Național, Șapte Seri, Zile și Nopți, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis.

Comunicat al Teatrului Masca din București

Vezi și: logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Masca

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂarcub,la inceput a fost gestul,living statues,mihai mălaimare,statui vivante,teatrul masca,zidul
Teatrul Masca vă invită joi, 25 februarie 2016, ora 19.00 la ARCUB – Hanul Gabroveni din București, Sala Bolților la premiera spectacolului Zidul, un tablou vivant ce spune o poveste unică, întinsă pe mai mulți ani, despre viața a doi tineri îndrăgostiți în lupta cu vremurile ostile, dar mai...