scene dintr o casnicie

Duminică, 27 martie 2016, întreaga lume teatrală își sărbătorește ziua. Naționalul timișorean a ales să marcheze Ziua Mondială a Teatrului oferind publicului noul său spectacol, Scene dintr-o căsnicie de Ingmar Bergman, în regia lui Radu Jude.

scene casnicie tntm 3

Spectacolul cu care celebrul regizor de film a decis să debuteze în teatru, a avut premiera luna aceasta. Povestea cuplului perfect retrasează, cu o hiperluciditate în egală măsură comică și dureroasă, complicatul desen al relațiilor dintre oameni, cu firele care îi leagă, ca și cu cele care se rup din egoism, nesiguranță sau comoditate.

scene dintr-o casnicie tntm

Spectacolul, care are în distribuție trei dintre cei mai cunoscuți actori ai Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia, Alina Ilea și Ion Rizea, este programat duminică, de la ora 19.00, la Sala 2 și se joacă cu casa închisă.

scene casnicie 2

Imagini din spectacol. Fotografii de Adrian Pîclișan. Sursa foto: Teatrul  Național din Timișoara

Cu aceeași ocazie, va fi citit mesajul cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului transmis, anul acesta, de regizorul rus Anatoli Vasiliev, unul dintre cei mai importanți regizori de teatru europeni.

Comunicat al  Teatrului Național din Timișoara

Debut regizoral la TNTm, Scene dintr-o căsnicie – Dumbrăvița TV

Vezi: Debutul în teatru al regizorului Radu Jude, cronică de Mariana Ciolan

logo revista teatrala radioArhiva Teatrul Național din Timișoara

Arhiva Ziua Mondială a Teatrului

costintuchilaZIUA MONDIALĂ A TEATRULUIingmar gergman,radu jude,scene dintr-o casnicie,teatrul national timisoara
Duminică, 27 martie 2016, întreaga lume teatrală își sărbătorește ziua. Naționalul timișorean a ales să marcheze Ziua Mondială a Teatrului oferind publicului noul său spectacol, Scene dintr-o căsnicie de Ingmar Bergman, în regia lui Radu Jude. Spectacolul cu care celebrul regizor de film a decis să debuteze în teatru, a...